3FM nieuws

Nieuwe single én album Queens of the Stone Age: 'Emotion Sickness'

foto: QOTSA
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe single én album Queens of the Stone Age: 'Emotion Sickness'

Queens of the Stone Age-liefhebbers opgelet! De band rondom frontman Josh Homme kondigt aan eindelijk een nieuw album uit te brengen. Zes jaar na hun laatste album Villains zijn ze terug met de nieuwe single 'Emotion Sickness' én de aankondiging van een nieuw album. Check de hele track hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Emotion Sickness'

De keiharde drumbreaks en gitaarriffs zijn nooit ver weg, toch lijkt de band met de nieuwe single een wat rustigere kant op te zoeken. De track begint met een soundbite waarin frontman en zanger Josh Homme de studio binnenloopt en kalm voor zichzelf de melodie neuriet. Vervolgens knalt de band in zoals we gewend zijn.

In Times New Roman

Ook dropt de band de titel + datum van het nieuwe album wat eraan zit te komen. Want op vrijdag 16 juni brengt de band In Times New Roman uit. Een dag later, zaterdag 17 juni, speelt de band de enige Nederlandse show tot nu toe op Pinkpop Festival in Landgraaf.

Queens of the Stone Age

Queens of the Stone Age ontstond eind jaren '90 in Palm Desert, Californië, geleid door Josh Homme. Hun titelloze debuutalbum introduceerde hun unieke geluid. De mix van stoner- en woestijn- en alternatieve rock slaat aan bij een grote groep liefhebbers. Hun tweede album, Rated R (2000), vestigde de reputatie verder met opvallende nummers als 'Feel Good Hit of the Summer' en 'The Lost Art of Keeping a Secret'.

Ster advertentie
Ster advertentie