3FM nieuws

Blur brengt Olympisch Hyde Park-concert uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Blur brengt Olympisch Hyde Park-concert uit

Het uitverkochte concert dat Blur zondag 12 augustus in Londen gaf, verschijnt als download, dubbel-CD en DVD.

Bassist Alex James zei eerder nog over de toekomst van Blur 'If Hyde Park is shit, then that's definitely it.' Het was alles behalve 'shit', ze gaven afgelopen zondag een geweldige show weg in het Londense Hyde Park, ter afsluiting van de Olympische Spelen. Dat vonden de bezoekers, maar ook de band zelf is tevreden, want ze hebben besloten om het concert uit te brengen.

Blur: Parklive

Onder de noemen Blur: Parklive verschijnt het concert als limited dubbel-CD, deluxe CD/DVD, en als download. De downloadversie is nu al te koop via iTunes. De limited CD is binnenkort op de site van Blur te bestellen. Daar zit nog bonusmateriaal bij van nooit uitgebrachte livetracks die tijdens de eerdere warm-up shows zijn opgenomen.

Deluxe editie van Blur: Parklive

Naast de download en limited CD verschijnt er in november nog een deluxe editie van Blur: Parklive. Die bestaat uit vijf schijfjes. Drie ervan zijn CD's met audio van het concert. Er zit een DVD bij van het concert. Het laatste schijfje is een exclusieve CD – ‘Blur Live At The 100 Club’ – die is in augustus opgenomen in het legendarische zaal in Londen.

Ster advertentie
Ster advertentie