3FM nieuws

Andy Burrows op Pinkpop

  1. Nieuwschevron right
  2. Andy Burrows op Pinkpop

Andy Burrows beet het spits af in de 3 On Stage container en gaf een kleurrijk optreden voor een handjevol Pinkpop-gangers. Bekijk de beelden.

Singer-songwriter Andy Burrows is een graag geziene gast bij 3FM en het lijkt hem ook goed te bevallen in de Hilversumse studio. Hij komt regelmatig over de vloer en in de week van Pinkpop was hij er zelfs twee dagen. Hij kwam bij 3voor12radio en bij Giel langs voor een optreden.

Andy Burrows live en intiem

Op de Pinkpop-vrijdagmiddag stond Andy met een intieme show op het podium van de Brandbier Stage, maar hij gaf eerst een nog intiemer optreden in de 3 On Stage container.

>> Alle 3 On Stage sessies op een rij

Andy geeft toegift bij Michiel in de 3FM Studio

Andy kon het niet laten om na de twee sets ook nog even naar de 3FM studio te komen, want, en dit zijn Andy's woorden: "3FM is the best radiostation in the world." Andy kent al een aardig woordje Nederlands, zoals 'Toppie' en 'patatje oorlog' want dat is het favoriete eten van een van zijn bandleden.

Speciaal voor Michiel had Andy nog een toegift in petto. Met zijn band speelde hij een akoestische uitvoering van 'If I Had A Heart'.

3voor12 over het concert van Andy Burrows in de Brandbier tent

De collega's van 3voor12 zijn er ook bij in Landgraaf en recenseren zo veel mogelijk concerten.

3voor12: "Tot voor kort zat Andy Burrows in de meest gehate band van Engeland. Als je rond 2007 aan collega-muzikanten vroeg wat de slechtste band van het moment was, antwoordden ze zonder aarzelen: Razorlight. Razorshite. Nou had die band wel een paar aardige radiosongs, maar in Johnny Borrell ook een frontman die veel arroganter was dan zijn palmares rechtvaardigde. Andy Burrows vond dat zelf ook: hij ontvluchtte de drank en de heethoofdigheid, en nu staat hij hier de bescheidenheid zelve te wezen."

>> Lees hier wat 3voor12 verder van Andy's optreden vond

Bekijk hier het hele optreden van Andy Burrows op Pinkpop:

Foto's Andy Burrows op Pinkpop 2013

Ster advertentie
Ster advertentie