3FM nieuws

Muse heeft nieuw album: Will of the People

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Muse heeft nieuw album: Will of the People

Nee, niet Will And The People, dat is een andere band. Will of the People is de naam van het nieuwe album van Muse dat vandaag is uitgekomen. Matt Bellamy zegt over het album dat het "Een greatest hits album is, gemaakt van nieuwe liedjes." Dat belooft veel goeds.

38 minuten aan nieuwe greatest hits

De platenmaatschappij van Muse vroeg om een greatest hits album van de band. Niet moeilijk natuurlijk met al die goede en populaire muziek. Maar in plaats daarvan besloten Matt, Dominic en Chris om een album te maken met de sounds van hun bekende hits. Dus nieuwe muziek, in de stijl die je zo erg waardeert van de band.

Als Muse iets doet, dan doen ze het ook goed. Daarom zijn ze voor het uitbrengen van dit album al flink gaan touren en hebben ze van te voren al een drietal singles uitgebracht om het nieuwe werk te teasen. Maar nu is het moment eindelijk daar: je kunt het volledige werk gaan luisteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En?

Hoe vond je het nieuwe album van Muse, Will of the People? Mocht je enthousiast zijn dan ga je hopelijk ook op 23 oktober naar Carré om daar de band in het theater te zien spelen. Mis gegrepen? Dat is niet gek met zo weinig plaats in het theater. Gelukkig is de band voornemens om in 2023 weer lekker te gaan touren. Zei er iemand Pinkpop?

Ster advertentie
Ster advertentie