3FM nieuws

Tame Impala maakt soundtrack nieuwe 'Dungeons & Dragons'-film

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Tame Impala maakt soundtrack nieuwe 'Dungeons & Dragons'-film

Het is even stil geweest rondom de Australische Kevin Parker a.k.a. Tame Impala. Maar ineens is hij op twee manieren weer onderwerp van gesprek: nieuwe muziek én een botbreuk.

Dungeons & Dragons

Allereerst het belangrijkste: nieuwe muziek. Het was al een tijdje bekend dat de muziek voor de nieuwe film over het beroemde bordspel gemaakt zou worden door Kevin Parker, maar nu is de track er dan ook echt. Het nieuwe liedje heet Wings of Time en laat een klassieke Tame Impala-sound horen, met iets minder psychedelische saus. Je checkt 'm hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Losse heupjes

Het tweede nieuwsbericht rondom de Australische songwriter is wat minder gezellig. Hij heeft namelijk z'n heup gebroken tijdens het rennen van een halve marathon. Zoals hij zelf in zijn instagram-post uitlegt: "Het gebeurde op 1 kilometer van de streep. Schijnbaar zat er al een scheurtje in."

In diezelfde post op Instagram laat hij ook weten dat zijn komende shows in Zuid-Amerika hier echter niet onder zullen lijden. Of hij misschien eenzelfde troon als Dave Grohl gaat rocken blijft nog de vraag...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie