3FM nieuws

Babyface geeft concert in RAI

  1. Nieuwschevron right
  2. Babyface geeft concert in RAI
Voetballer Winston Bogarde heeft het voor elkaar gekregen om de zanger/producer Babyface naar Nederland te halen. Op 9 juli staat hij met zijn band in de RAI in Amsterdam.
Vanochtend hing superfan Bogarde nog gezellig aan de telefoon bij Giel en was door het dolle heen dat het hem gelukt was om met deze superster in contact te komen. ''Zijn muziek spreekt mij aan omdat hij altijd vrij emotioneel zingt en schrijft, over levensverhalen. En hij heeft een heel aparte stem'', aldus Bogarde.

Welcome to Miami

Bogarde is speciaal naar Miami afgereisd om de manager van Babyface te benaderen. Met groot succes, want de manager was razend enthousiast en is akkoord gegaan met het voorstel. Volgens de voetballer is dit de eerste keer dat Babyface, ook wel Kenny Edmonds, naar Europa komt. Alain Clark is ook al gecontracteerd en treedt 9 juli op als special guest.

Walk of Fame

Babyface heeft met veel bekende artiesten gewerkt, waaronder Boyz To Men, Whitney Houston, Mariah Carey, Madonna, Michael Jackson, Eric Clapton en Aretha Franklin. Ook heeft hij thuis een aardige kast vol awards, die hij heeft gekregen voor zijn muziek. Binnenkort is ook Hollywood's Walk of Fame een ster rijker. Kenny Edmonds wordt namelijk dit jaar nog vereeuwigd op de beroemde sterrenstoep.


>> Lees hier meer over Babyface

Ster advertentie
Ster advertentie