3FM nieuws

David Hasselhoff in de studio en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. David Hasselhoff in de studio en andere 3FM-hoogtepunten

De laatste week van januari, dat was d'r weer eentje hoor. Check hier de 3FM-hoogtepunten van afgelopen week.

De week is weer voorbij, maar gelukkig zijn hier de 3FM-hoogtepunten nog. Wat was jouw favoriete radiomoment van de week? Je kunt het laten weten in een reactie hieronder.

1. David Hasselhoff bij Coen en Sander

Een weekhoogtepunt? Een jaarhoogtepunt! The Hoff himself was in tha house! Met zijn rode Baywatch-jas aan vertelde hij over de roerige jaren '80 en '90 toen hij in Knight Rider en Baywatch speelde. Oh ja, hoe graag hij ook de zee trotseerde, hij houdt niet van haring:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2. Eveline Vroonland covert 'Burn'

Eigenlijk is er elke week wel iemand op De Speelplaats bij Giel die een dijk van een Mega Top 50-cover neerzet. Deze week was dat de kersverse 3FM Serious Talent Eveline Vroonland met haar versie van 'Burn'. Wauw!

3. Dominee Gremdaaat

Een heuse dominee in de uitzending bij Coen en Sander: Dominee Gremdaat! Hij hielp de radiovrienden met tips tegen depressie, voorzag de luisteraar van gratis huwelijksadvies en deed nog heeeeeel even de stem van Bert na.

4. Willeke en Johnny

Johnny de Mol en zijn moeder Willeke Alberti schoven aan bij Giel op de dag dat het tien jaar geleden is dat Guusje (de vrouw van Dinand Woesthoff) is overleden. Na haar dood richtte Dinand de stichting Het Vergeten Kind (voorheen Guusje Nederhorst Foundation) op. Hiermee zet hij zich in voor kinderen in Nederland die in sobere opvangcentra zitten. Johnny maakte samen met zijn moeder het nummer 'Glimlach Van Een Kind' en de opbrengst gaat naar kinderen in de opvang.

5. Speel mee in de Zeroes clip

De Zeroes Request week start vanaf 7 februari, maarrrrrrr jouw hulp wordt nu al gevraagd. De DJ's zijn dit jaar niet de enige sterren die shinen, ook jij kan meedoen. Check 3fm.nl/zeroes en speel mee in de clip!

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Wat was jouw mooiste, grappigste, meest ontroerende moment van de afgelopen week? Laat het weten!
>> Check meer fragmenten op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie