3FM nieuws

Afghaan met carnaval is Nooit Grappig

  1. Nieuwschevron right
  2. Afghaan met carnaval is Nooit Grappig

Een 18-jarige student uit Brussel ging als terrorist verkleed voor carnaval en kreeg hierdoor de Explosieven Opruimingsdienst op z'n dak. Wat een knalfuif!

Pas maar op welke carnavalskleding je draagt, want het kan wel eens helemaal anders lopen dan verwacht. Dat ondervond ook de 18-jarige Suprakhit uit de Belgische hoofdstad Brussel.

Terroristenkostuum is de bom

Suprakhit dacht op een grappige wijze voor de dag te komen door een terroristenkostuum te kiezen met carnaval. Hiervoor ontwikkelde hij een bomgordel gemaakt van wc-rolletjes, elektrische draden en plakband.

Dure grap

De student liet zijn outfit echter achter in een krantenwinkel. De eigenares van de krantenwinkel begreep niet dat het om een carnavalsgrap ging en waarschuwde de politie, die meteen de Explosieven Opruimingsdienst opriep. De hele buurt werd ontruimd en pas enkele uren later bleek dat het om een grap ging en dat de bom dus nep was. Een kostelijke grap, want de student kan een rekening van tienduizenden euro’s verwachten. Wat een grapjurk, die Suprakhit!

Laat jouw Nooit Grappig weten

Een knalfuif is Nooit Grappig. Welke creatieve Nooit Grappig kun jij bij dit nieuws bedenken? Laat het weten in een reactie hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie