3FM nieuws

Caro Emerald en Nielson op Paaspop 2013

  1. Nieuwschevron right
  2. Caro Emerald en Nielson op Paaspop 2013

De organisatie van Paaspop kondigt naast nieuwe acts ook twee nieuwe places to be aan; bowlingbaan Club Lebowski en nachtclub annex variétécafé.

Paaspop heeft weer de tweede reeks namen bekendgemaakt voor de komende editie. Die vindt plaats van vrijdag 29 maart tot en met zondag 31 maart 2013 op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

Tweede reeks namen Paaspop 2013

Eerder deze maand liet het festival al weten dat onder andere The Gaslight Anthem, Douwe Bob, Blaudzun en Moke geboekt zijn. Daar zijn de volgende acts aan toegevoegd: Caro Emerald, Beth Hart, Testament, Babylon Circus, Nielson, Berlinsky Beat, Skip & Die & De Jongens Driest, Guerilla Speakerz, Huoratron, Sólstafir, And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Noisia, N-Type, Gomes, Dope D.O.D., Julian Sas, Batmobile en Killer Queen (Queen tribute).

>> Check hier de line-up tot nu toe

Twee nieuwe area's op Paaspop

Paaspop gaat komende editie nog een stap verder, met de komst van twee nieuwe area's. Er zal er een heuse nachtclub annex variétécafé komen, met weldadige zitjes en een uitdagende doch correcte bediening. Hier kan de bezoeker genieten van het exclusieve aanbod aan variété, excentrieke artiesten, rariteiten en hilarische stand-up comedy. Paaspop gaat samen met het publiek nog op zoek naar een geschikte naam. En als klap op de vuurpijl komt er de bowlingbaan genaamd Club Lebowski waar dudes a lá de Big Lebowski kunnen bowlen op een speciaal uit Amerika ingevlogen baan.

Voorverkoop Early Bird tickets

Aanstaande zaterdag 1 december (2012) start de voorverkoop van Paaspop 2013 middels de Early Bird-actie die tot en met zaterdag 5 januari 2013 loopt. In deze periode zijn de tickets voor een gereduceerde prijs te koop.

Ster advertentie
Ster advertentie