3FM nieuws

Gratis single 'Tarot, Tequila' van a balladeer

  1. Nieuwschevron right
  2. Gratis single 'Tarot, Tequila' van a balladeer

Ieder jaar staat de maand oktober in het teken van borstkanker. Voor a balladeer de reden om 'Tarot, Tequila' gratis aan te bieden!

Vanaf maandag 1 oktober kun je de mp3 van ‘Tarot, Tequila’ daarom gratis downloaden. a balladeer schreef het nummer voor een vriendin die de strijd tegen kanker verloor.

Gratis single 'Tarot, Tequila' van a balladeer

Marinus van a balladeer: "Ik schreef het bijna zeven minuten durende nummer in 2003, een jaar na de dood van Martine, een vriendin van me. Ik wilde er altijd iets bijzonders mee doen, maar afgelopen 1 februari realiseerde ik me dat het precies tien jaar geleden was dat Martine was overleden. Ik besloot dat het echt tijd was geworden om ‘Tarot, Tequila’ eindelijk op te nemen."

Roosmarijn belt met a balladeer

Luister naar het gesprek tussen Marinus van a balladeer en Roosmarijn van 3voor12radio. Hij vertelt over het nummer 'Tarot, Tequila' en zijn komende tour.

Nieuw album a balladeer - I Can’t Keep Track Of Each Fallen Robin

Vrijdag 19 oktober verschijnt het nieuwe a balladeer album I Can’t Keep Track Of Each Fallen Robin. ’Tarot, Tequila’ vormt samen met ’5 Minutes Beside A Hospital Bed’ en ‘For Isabelle’ een drieluik over en voor Martine. Kun jij niet wachten tot 19 oktober? Download de mp3 van 'Tarot, Tequila’ dan op de website van a balladeer of beluister het nummer hieronder alvast!

Ster advertentie
Ster advertentie