3FM nieuws

Michiel is jarig en krijgt een douchecabine!

  1. Nieuwschevron right
  2. Michiel is jarig en krijgt een douchecabine!

Birthday-boy Michiel tikt vrijdag 6 maart de 39 aan. En ja, ondanks zijn leeftijd gaat hij nog steeds stuiterend door het leven. Met taart op z'n hoofd! Die man kan ook alles.

Bericht door 3FM.

Toegegeven, Michiel stuitert momenteel iets minder door het leven omdat hij met krukken loopt. Een heup breken gaat je niet in de koude kleren zitten. En néé, dit heeft niks te maken met zijn leeftijd.

Eindelijk weer lekker douchen!

Met een gebroken heup is traplopen een heel gedoe. Daarom heeft Michiel al een paar weken lang thuis niet kunnen douchen. Giel vond dit heel sneu en trok DIE LUCHT op een gegeven moment ook niet meer. En wat doe je dan? Dan regel je een douche bij de 3FM-studio! Michiels reactie: "Het beste cadeau ooit!"

Michiel moest bijna huilen

Bij Gerard vertelde Michiel hoe zijn eerste douchebeurt in vier weken was.

Bij een verjaardag horen cadeaus

Op een verdiende tweede plek qua geniale cadeau's staat het St. Patricks Day-shirt van Foo Fighters. Michiel is heel binnenkort de nieuwe eigenaar van dit toffe shirt. Helaas werd het cadeau niet op tijd geleverd, dus hebben we een 'Michiel op een stokkie met Foo Fighters T-shirt aan' gemaakt.

Gefeliciteerd Michiel!

Feliciteer Michiel

Wil je Michiel feliciteren? Via Twitter komt je digitale kaartje het beste aan met #3FM. Je kunt ook een berichtje achterlaten op zijn Facebook-pagina.

De Muziek Van Michiels Leven

Michiel heeft zelf een mooie Playlist gemaakt met als titel 'De Muziek Van M'n Leven'. Benieuwd welke muziek dat is? Beluister de playlist hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie