3FM nieuws

Nieuwe edities Jam de la Crème

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe edities Jam de la Crème

Het Jam de La Crème Collectief heeft weer een hele lading artiesten verzameld en speelt dit jaar op verschillende festivals!

Het alsmaar wisselende collectief van musici uit verschillende hoeken en gaten van de Nederlandse muziekscene zal ook dit jaar weer de kunst van het improviseren vieren. Nieuwe en bekende gezichten komen samen om live met elkaar te jammen!

3FM Serious Talents met Jam de la Crème op Life I Live Festival

Ook dit jaar laat Jam de la Crème haar gezicht zien op andere festivals, te beginnen bij het gratis toegankelijke Life I Live Festival op maandag 29 april in Den Haag.

In de ‘huiskamer’ van Theater aan het Spui zal vanaf 22:00 uur een intieme jamsessie plaatsvinden met bandleden van 3FM Serious Talents Splendid, Soul Sister Dance Revolution en Mister and Mississippi. Daarnaast schuiven bandleden van Laura Jansen, Claw Boys Claw, Orgel Vreten, De Kraaien, Omar Ka en Tin Men And The Telephone ook nog aan. Een divers gezelschap dus!

Jam de la Crème op Music Meeting Festival

Het Jam de la Crème Collectief zal maandag 20 mei in Park Brakkenstein op het Music Meeting Festival in Nijmegen een internationale line-up presenteren. In deze zeer uiteenlopende bezetting komen vocalist Marcel Veenendaal (Di-Rect), saxofonist Benjamin Herman, vocalist/emcee Kokayi (o.a. Steve Coleman) bassisten Tim Lefebvre (teveel om op te noemen) en Lucas Dols (Tin Men And The Telephone), toetsenist Jason Lindner (Now VS Now/Anat Cohen), gitarist Stef van Es (Yuri Honing) en drummer Satin Kalpoe (Anouk/Relax) eenmalig samen om elkaar al improviserend op het podium te leren kennen.

Jam de la Crème Festival

Op zaterdag 20 juli vindt de nieuwe editie van het Jam de la Crème Festival plaats op het Scheveningse strand. Het festival, dat zeven jaar geleden begon als een Haags vriendenfeestje, groeit uit tot een tot een tegendraads jamfenomeen in de Nederlandse muziekscene. Dit jaar vindt het festival met twee podia, vele artiesten en bands, dj’s en beeldend kunstenaars plaats bij Strandtent Zuid in Scheveningen.

Jam de la Crème compilatie 2012

Ster advertentie
Ster advertentie