3FM nieuws

Dochter wil Whitney Houston spelen in biopic

  1. Nieuwschevron right
  2. Dochter wil Whitney Houston spelen in biopic

Bobbie Kristina vindt dat zij de enige juiste persoon is om de rol van haar moeder te spelen.

Entertainment site TMZ meldt dat de dochter van Whitney Houston en haar ex-man Bobby Brown, haar zinnen heeft gezet op de rol.

Bobbi kende Whitney het beste

Bobbi zou tegen vrienden hebben gezegd, dat niemand anders dan zij geschikt is omdat zij haar moeder het beste kende. TMZ: 'According to our sources, Bobbi feels she is the perfect person to play the part of Whitney ... telling friends that no one knew her better.'

Rihanna heeft ook interesse in rol

Zangeres Rihanna heeft eerder ook al laten weten dat ze interesse heeft in de rol van Whitney, mocht er een film over het bewogen leven van de zangeres worden gemaakt.

Biopic Whitney

Ook o.a. Jennifer Hudson wordt genoemd als kandidaat voor de hoofdrol in de film over het leven en het tragische einde van Whitney. Daily Mail schrijft dat Whitneys recordlabel baas en goede vriend Clive Davis het filmproject leidt. Will Smiths dochter Willow zou al getipt zijn om de jonge Whitney te spelen.

Whitney Houston overleed op 11 februari 2012 op 48-jarige leeftijd. Ze verdronk in het bad van haar hotelkamer. Hartproblemen en cocaïnegebruik speelden daarbij een rol.

Ster advertentie
Ster advertentie