3FM nieuws

Luister exclusief naar het debuutalbum van Want Want

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister exclusief naar het debuutalbum van Want Want

Mijn meisje vindt me leuk zoals ik ben! Zo heet het debuutalbum van Want Want, dat nog niet uit is. Maar hier kun je het exclusief beluisteren en winnen. Doe het!

Want Want is Serious Talent met 'Heleen' in februari 2010. Want Want is een mix tussen Skik en Weezer. Een keer geen hiphop uit Zwolle. Het Zwolse Want Want maakt powerpop in het Nederlands, zeggen ze zelf. En dat doen ze met z’n vieren. Ze zijn het Nederlandse alternatief voor Weezer en Fountains of Wayne, als je wilt. En daarmee stonden ze wel op Noorderslag in januari.

Mijn meisje vindt me leuk zoals ik ben

Het debuutalbum bewijst dat Nederlandstalige liedjes ook heel leuk en fris en pakkend en in je gezicht kunnen zijn. Jeremy's Zanger Fokko is de oude gitarist van de Jeremy's. Gaat er nu een belletje rinkelen? Logisch, de Jeremy's zijn ook oude Serious Talents. Hij kan er blijkbaar geen genoeg van krijgen. En nu kun je exclusief, voor de release op 30 april, het album luisteren. Enjoy!

Luister 'm de week vóór de release op 3FM.nl!

Beluister hier alle tracks:

1. Mijn Meisje Vindt Me Leuk Zoals Ik Ben 2. Heleen 3. Stomme Trut 4. Klote 5. Vreemdgaan 6. Chirurg Plastique 7. Baard 8. Kip Paard Koe 9. Klaas Jan 10. Denk Er Niet Meer Aan 11. Niet Aardig Meer 12. Heen En Weer 13. Hoog 14. Sanne

Winnen!

Lekker, toch? En nu kun je ook nog eens Want Want hebbedingen winnen: Je kunt naar de album release, win het album of een echt authentiek vinyl singletje! Allemaal van Want Want.

>> Win

Wat vind je ervan?

Heb je het album gehoord? Laat dan weten wat je er van vond. Vertel ons hieronder je verhaal.

Ster advertentie
Ster advertentie