3FM nieuws

Victoria De Angelis (Måneskin) frees the nipple

foto: @vicdeangelisfoto: @vicdeangelis
  1. Nieuwschevron right
  2. Victoria De Angelis (Måneskin) frees the nipple

Binnen enkele dagen 1,3 miljoen likes op een foto krijgen gebeurt vaak als het groot nieuws is. Beyoncé haar zwangerschap, Kim Kardashian’s champagne-foto en nu is het de beurt aan de bassist van de Eurovisie Songfestivalwinnaars.

Free the nipple

"Day off, tits out" is wat de 21-jarige onder haar foto zet. Een simpel sentiment, maar daar zit toch wel meer achter. En dit is makkelijk uitgelegd als je de hele band erbij pakt.

Frontman Damiano David is vaak te zien zonder shirt om zijn gepiercete en getatoeëerde tepels te tonen. Op Instagram kan hij makkelijk een foto posten zonder enig gevolg. Maar als Victoria vervolgens een vergelijkbare foto zou willen posten, gaat het mis.

Richtlijnen

Foto's zoals deze worden verwijderd door een algoritme dat Instagram heeft ingesteld tegen pornografie. Zolang de tepel bedekt is wordt de foto, als het goed is, niet verwijderd. Maar ook dit is niet altijd zo.

Hoewel Victoria haar foto netjes aan de regels heeft laten voldoen, is hier toch wel een interessant experiment uit te halen. Wat nou als je mannentepels pakt en deze op de foto van de vrouw projecteert? Daar komt ongeveer dit uit:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie