3FM nieuws

Jack Garratt krijgt brief van president Obama

  1. Nieuwschevron right
  2. Jack Garratt krijgt brief van president Obama

"Thank you again for your thoughtful gesture. I wish you all the best. Sincerely, Barack Obama." - Wait, WAT?!

Op de gemiddelde deurmat vind je vooral suffe folders, het plaatselijke sufferdje, brieven van de belastingdienst en af en toe zo'n gratis lot waarmee je 'KANS MAAKT OP DRIE MILJOEN' (yeah, right!), maar die van Jack Garratt is next level. Bij hem viel onlangs een brief van Amerikaanse president Barack Obama door de brievenbus.

Inlijsten, die hap

Een aantal maanden geleden stuurde Jack zijn album Phase naar Obama, vergezeld door een persoonlijke brief. Jack vertelt in een Facebook-post wat erin stond.

"I thanked him for bringing the world closer together. And that I was proud to be part of a generation that promotes equality. I wanted to share my gratitude with president Obama, a person who wanted to change the world with positivity."

En verrek... Er kwam post terug! Het ding stikt van de cliché's en standaardzinnen, maar is gelukkig nog nét voorzien van Jack's naam en een eckte handtekening van Obama.

Wel zo aardig

Jack is de beroerdste niet, dus nodigde hij president Obama en z'n hele beveiligingscrew meteen uit voor een avond livemuziek. Op 18 oktober treedt Jack op in Washington DC, praktisch in de tuin van het Witte Huis. Handig, dan kan Jack misschien meteen even aan Barack uitleggen hoe je een goede, persoonlijke brief schrijft.

Ster advertentie
Ster advertentie