3FM nieuws

Dit is wat jij moet weten over Superrradio

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is wat jij moet weten over Superrradio

Timur Perlin en Rámon Verkoeijen zijn er met hun lunchshow, Superrradio! Wat kunnen we verwachten?

(Fotograaf: Hans-Peter van Velthoven)

Het dagelijkse ritme van Timur Perlin en Ramón Verkoeijen ligt even helemaal overhoop, want het dynamische duo verhuist van het weekend naar de werkweek! De mannen zijn vanaf vandaag (31 augustus) van maandag tot en met vrijdag tussen twaalf en twee te horen op 3FM. Maar wat moeten we nu echt weten over Superrradio met Timur en Rámon? We stelden vijf vragen aan Rámon.

1. Wat zijn de ingrediënten voor een succesvolle lunchshow?

"Altijd een kersverse Mama Appelsap! En de Cool natuurlijk, zeker met het warme weer. En goeie muziek, dat is heel belangrijk. Het belangrijkste is zelfs dat je met Superrradio lekker ritmisch je brood kan wegkauwen. Maar ook dat er af en toe wat brood weer uitkomt door het lachen!"

2. In hoeverre halen jullie het beste in elkaar naar boven?

"Ik vind het altijd heel moeilijk om iets over mezelf te zeggen. We werken al lang samen, maar ik ben er nooit zo mee bezig. Het werkt gewoon lekker! Het gaat zo automatisch, maar dat komt ook omdat we al bijna tien jaar samenwerken. Het vult elkaar aan... Het is een soort radiovriendschap geworden!"

3. Wat vind je zelf een goede lunchshow?

"Dat vind ik ook heel moeilijk! Het is voor het eerst dat ik echt vijf dagen in de week ga werken, dat ik een normaal werkritme heb. Ik hoor dus niet heel veel lunchshows. Vroeger was Ruud de Wild altijd een voorbeeld. En wat Gerard deed is natuurlijk heel goed, maar we proberen voor Superrradio juist niet heel de tijd terug te kijken. Wat wij gaan doen is weer compleet anders dan wat Gerard doet, ik denk niet dat het erop zal lijken. En ik vind Timur altijd goed, maar het is een beetje raar om je collega als voorbeeld te hebben."

4. Waarvoor moeten we luisteren?

"Het gaat een erg gelijkwaardig programma worden, wij zijn net zoveel waard als iedereen. Het wordt 'Timur, Rámon en de rest'. Je kunt altijd meedoen en je zit zo in het programma. Het zal echt om de luisteraars gaan en natuurlijk staat de muziek erg centraal. De vaste dingen die we in het weekend deden blijven gewoon, zoals Mama Appelsap en de prijzen die we weggeven. En we gaan een paar nieuwe dingen proberen om te kijken hoe het werkt, zoals het 'Beroep Van De Dag' en 'Een Jaloerse Artiest'!"

5. Hoe zenuwachtig ben je?

"Ik ben dus nooit vooraf heel erg zenuwachtig, ik denk waarschijnlijk om 12 uur pas een keer 'Shit, ja...'. Ik kan nu nog niet heel erg gespannen zijn, maar misschien dat het zometeen komt hoor! Ik heb gewoon zin in een leuke middag. Ik vergelijk het gewoon een beetje met het bakken van je eerste pannenkoek, die gaat toch vaak wel mis!"

Met de lunch van Timur en Rámon zit het vandaag in ieder geval wel goed. Wil jij meer weten over Superrradio? Tune dan je radio iedere dag tussen twaalf en twee op 3FM!

Ster advertentie
Ster advertentie