3FM nieuws

Wil jij als eerste het nieuwe album van Arcade Fire horen?

foto: Michael Marcelle
  1. Nieuwschevron right
  2. Wil jij als eerste het nieuwe album van Arcade Fire horen?

Op 6 mei komt het nieuwe album van Arcade Fire uit, maar 3FM geeft jou de kans om het album als eerste van Nederland te horen op 3 mei! Deze week maak jij kans om bij deze exclusieve luistersessie te zijn door te luisteren naar de avondshow van Rob en Wijnand, en onze social media-kanalen goed in de gaten te houden.

Exclusieve luistersessie

Op dinsdag 3 mei zal de exclusieve luistersessie plaatsvinden in de avondshow van Rob en Wijnand, drie dagen voordat het album uitkomt. Als echte Arcade Fire-fan kan jij dus samen met een handjevol 3FM-luisteraars drie dagen voorsprong hebben op de rest van de wereld en het aankomende album WE in z'n totaliteit beluisteren.

Hoe dan?

Door naar de avondshow van Rob en Wijnand te luisteren. Zij geven de plekken weg. Maar ook geven we dit weekend via het 3FM Instagram kanaal twee plekken weg, houd deze dus ook goed in de gaten!

Terug van weggeweest

De band is weer helemaal terug van weggeweest! Fans hebben 5 jaar moeten wachten op muziek, maar werden vorige maand rijkelijk beloond met track 'The Lightning I, II'. En al snel volgde daar de volgende single genaamd 'Unconditional I (Lookout Kid)' van het aankomende album. Twee uitstekende voorproefjes van het zesde album WE dat op 6 mei uitkomt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bandlid minder

Wel doet Arcade Fire het sinds het nieuwe album met een bandlid minder. Will Butler maakte namelijk na het uitkomen van de twee nieuwe singles bekend dat hij de band heeft verlaten. De muzikant heeft nog wel meegewerkt aan WE, maar heeft de handdoek in de ring gegooid nadat het album af was. Hiervoor was geen acute aanleiding, gaf Will aan, maar hij is in de afgelopen jaren veranderd, en dat hij tijd is voor nieuwe dingen.

Ster advertentie
Ster advertentie