3FM nieuws

Fleet Foxes naar Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. Fleet Foxes naar Amsterdam

Fleet Foxes spelen niet alleen op Lowlands, zojuist is bekend geworden dat ze aan het eind van het jaar opnieuw naar Nederland komen.

De mannen uit Seattle verkochten eerder al twee keer Paradiso uit en daarom pakken ze het dit jaar groter aan. De band speelt én op Lowlands en komt 29 november naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop voor de show in de HMH begint al snel, vanaf aanstaande zaterdag (25 juni) zijn de kaarten te koop.

Doorbraak van Fleet Foxes

De stemmige folk pop tracks met psychedelische invloeden die Robin Pecknald en co maken, blijken juist erg verfrissend te werken en slaan al snel aan. De doorbraak van Fleet Foxes komt in 2008 met de single ‘White Winter Hymnal’ en ‘Mykonos’.

Helplessness Blues

Het duurde wat langer dan gepland maar de band heeft pas Helpnessless Blues, de opvolger van hun debuutalbum, afgeleverd. Hoe dat live klinkt laten ze binnenkort op Lowlands en later in de Heineken Music Hall live aan het Nederlandse publiek horen.

Kaarten

De kaartverkoop voor dit concert start op zaterdag 25 juni om 10.00 uur via http://www.livenation.nl/ en 0900 - 3001250 (45 cpm)

3voor12 presenteert:
FLEET FOXES
+ support act
Dinsdag 29 november 2011
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 34 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie