3FM nieuws

'Get Lucky' van Daft Punk is Song van het Jaar 2013

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Get Lucky' van Daft Punk is Song van het Jaar 2013

Roosmarijn en Michiel maakten zaterdag 14 december live vanuit Paradiso bekend dat 'Get Lucky' van Daft Punk Song van het Jaar 2013 is geworden.

Tijdens de live televisie- en radioshow vanuit Paradiso in Amsterdam maakte Roosmarijn en Michiel op zaterdagavond 14 december de winnaar van de Song van het Jaar 2013 bekend. 3voor12 stelde een longlist samen van tweehonderd nummers waarop je de afgelopen weken kon stemmen.

'Get Lucky' van Daft Punk is Song van het Jaar 2013

'Get Lucky' van Daft Punk ft. Pharrell & Nile Rodgers is verkozen tot Song van het Jaar. 'Diamonds' van The Boxer Rebellion belandde op de tweede plaats en 'Pompeii' van Bastille op de derde plaats.

The Boxer Rebellion live bij Song van het Jaar

The Boxer Rebellion kwam speciaal naar Nederland voor een eenmalig, exclusief optreden bij de Song van het Jaar in Paradiso. Daarnaast waren er optredens van Kensington, De Staat, De Jeugd van Tegenwoordig, Eefje De Visser, Mr Probz, Go Back To The Zoo en Mozes and The Firstborn. De Song van het Jaar was live te volgen op Nederland 3 en 3FM.

Kensington hoogst genoteerde Nederlandse acts

De hoogst genoteerde Nederlandse acts in de lijst zijn: 'Home Again' van Kensington op nummer 5, 'Waves' van Mr. Probz op nummer 11 en 'Devil's Blood' van De Staat op nummer 26.

Top 10 van 3voor12 Song van het Jaar 2013

1. Daft Punk ft. Pharell & Nile Rodgers - 'Get Lucky'
2. The Boxer Rebellion - 'Diamonds'
3. Bastille - 'Pompeii'
4. Editors - 'A Ton Of Love'
5. Kensington - 'Home Again'
6. Imagine Dragons - 'Radioactive'
7. Robin Thicke ft. T.I. & Pharell - 'Blurred Lines'
8. Avicii - 'Wake Me Up'
9. Arctic Monkeys - 'Do I Wanna Know'
10. Lorde - 'Royals'

Ster advertentie
Ster advertentie