3FM nieuws

Man boekt neppe Tom Petty voor €130.000

  1. Nieuwschevron right
  2. Man boekt neppe Tom Petty voor €130.000

Een manager van internetbedrijf Amazon heeft voor zijn bruiloft Tom Petty geboekt. Althans, dat dacht hij.

Brian Valentine is een van de hoogste managers van internetbedrijf Amazon. De verloving tussen hem en zijn vrouw vond plaats bij een concert van rockmuzikant Tom Petty. Als verrassing voor zijn vrouw wilde Brian Tom Petty boeken voor een concert op hun huwelijksfeest. Hij kwam helaas bedrogen uit. Of toch niet?

Nepbedrijf vraagt €130.000 voor Tom Petty-concert

Brian nam contact op met het bedrijf Lund Live, die zegt de boekingen te verzorgen van Tom Petty maar ook Run-D.M.C. en Ludacris. Brian maakte ruim $165.000 (€132.885) over naar het bedrijf. Toen hij een tijd lang niets hoorde nam hij contact op met het management van Tom Petty, maar die vertelde niets te weten van de boeking op Brians bruiloft.

Eigenaar Lund Live inmiddels opgepakt

De FBI werd ingeschakeld, die niet veel later de eigenaar van Lund Live oppakte op verdenking van fraude. Hij verscheen 6 augustus voor de rechter

Tom Petty toch op bruiloft

Ondanks alle ellende heeft dit verhaal toch een Happy End. Tom Petty had op de dag van de bruiloft nog niets gepland staan en heeft samen met zijn band The Heartbreakers een volledig optreden gegeven op het huwelijksfeest.

Ster advertentie
Ster advertentie