3FM nieuws

Pearl Jam in juni 2012 naar Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. Pearl Jam in juni 2012 naar Amsterdam

Pearl Jam geeft in juni 2012 een 3FM Presents concert in Ziggo Dome in Amsterdam en staat die maand ook op het Belgische Rock Werchter festival.

Pearl Jam tourt in juni en juli 2012 door Europa. De band uit de Amerikaanse stad Seattle heeft vandaag (8 december) laten weten dat ze drie Europese festivaloptredens doen en zes eigen shows.

3FM Presents Pearl Jam in Ziggo Dome

De heren hebben heel goed nieuws voor de Nederlandse fans. Die hoeven het land niet uit om de band te zien, want Pearl Jam geeft op dinsdag 26 juni een 3FM Presents show in het Ziggo Dome in Amsterdam.

Deze lokatie is nog niet in gebruik, de bouw van de zaal in Amsterdam Oost bij Bijlmer Arena is nog in volle gang, maar concertorganisator Mojo meldt dat het tegen die tijd plaats biedt aan 15.000 bezoekers.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het concert van Pearl Jam in Amsterdam begint al heel snel. De verkoop gaat op zaterdag 17 december (2011) om 10:00 van start via www.livenation.nl

3FM Presents: Pearl Jam + support act
Dinsdag 26 juni 2012
Ziggo Dome, Amsterdam
Start: 20:00 uur

Pearl Jam op Rock Werchter

Eddie Vedder en co doen ook onze zuiderburen aan. Ze komen naar het Belgische festival Rock Werchter. De band is de vierde naam die is bevestigd voor editie 2012 en is de grote naam op de vrijdag (29 juni 2012). De andere drie al bevestigde acts zijn: Justice, Red Hot Chili Peppers en Forence + the Machine. De kaartverkoop van Rock Werchter is al begonnen. Meer info daarover vind je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie