3FM nieuws

Daft Punk on tour??

  1. Nieuwschevron right
  2. Daft Punk on tour??
Het gonst, het buzzt, het is gehoord in de wandelgangen, gelekt door een anonieme bron: Daft Punk gaat misschien weer around the worldO yes, Daft Punk gaat misschien weer on tour. Via een underground website, die de zus van een achterneef van een anonieme bekende van Daft Punk heeft horen praten, bestaat de kans dat Daft Punk in 2010 weer 'around the world' gaat.

Tron

Het is nog niet bevestigd, maar heel onwaarschijnlijk is het niet. Het Franse duo heeft namelijk de soundtrack van 'Tron' gemaakt, een film van Disney die in 2010 uitkomt. De film is een remake van het origineel dat uit 1982 uitkwam. Het was één van de eerste films die gebruik maakte van door computer gegenereerde beelden. De film gaat een computerprogrammeur die door een agressief, megalomaan mainframeprogramma wordt gedigitaliseerd en in een computer wordt geladen. De programmeur trekt met softwareprogramma TRON ten strijde tegen de dictatuur van het mainframe programma. Sowieso een film om naar uit te kijken dus.

HMH

Maar als de geruchten kloppen, doet Daft Punk in 2010 ook de HMH in Amsterdam aan en dat is nog meer iets om naar uit te kijken.
Want was je nerd en heb je het legendarische concert van Daft Punk in 2007 gemist, dan heb je nu eindelijk een herkansing het legendarisch robotduo te zien schitteren on stage.

We'll keep you posted.

>> meer over Daft Punk
Ster advertentie
Ster advertentie