3FM nieuws

Green Day kondigt ¡Quatro! aan

  1. Nieuwschevron right
  2. Green Day kondigt ¡Quatro! aan

Green Day brengt naast de albumtriologie ¡Uno! ¡Dos! ¡Tre! ook de documentaire ¡Quatro! uit, die gaat over de totstandkoming van de drie albums.

Green Day gaat nog een stap verder. Na ¡Uno!, ¡Dos! en het nog te verschijnen album ¡Tre! staat ¡Quatro! nog op de planning, schrijft de band op zijn website. De korte 'highlights' versie gaat eind van de maand al in première op de Amerikaanse televisie. De volledige film staat gepland voor 2013.

Achter de schermen bij Green Day

¡Quatro! geeft fans een kijkje achter de schermen. Het is een uitgebreide making-of van de albumtrilogie, van het creatieve proces tot en met de daadwerkelijke opnames. Ook bevat het livebeelden van meerdere spontane optredens die de band in Amerika gaf.

'Met Quatro! laten we onze fans nog meer zien'

Green Day-bassist Mike Dirnt over ¡Quatro! "We hebben het afgelopen jaar, tijdens het maken van onze trilogie, meerdere clip online gezet zodat fans het opnameproces van ¡Uno!, ¡Dos!, ¡Tre! al gedeeltelijk hebben kunnen volgen. Met Quatro! laten we onze fans nog meer zien en onthullen we hoe het voor ons was om deze drie albums te maken."

Ster advertentie
Ster advertentie