3FM nieuws

Bazart wil je verwachtingen met album nummer twee overtreffen

  1. Nieuwschevron right
  2. Bazart wil je verwachtingen met album nummer twee overtreffen

Bazart nam het tweede album op in Londen, Brussel en Antwerpen. Check 'm onderaan via Spotify en Deezer!

Hooggespannen verwachtingen

Een tweede album is voor een artiest altijd best wel een ding, want de verwachtingen zijn dan hooggespannen. De plaat moet (nóg) beter zijn dan de eerste. Bij Bazart ligt dat iets anders. "'Goud' stond op onze eerste EP en daar werden we groot mee, dus ons eerste album werd eigenlijk toen al gezien als ons tweede. Alle stress en druk zat dus eigenlijk al bij ons eerste album." vertelden ze afgelopen week bij Sander in de ochtendshow.

2

Voor het nieuwe album werkte het drietal onder andere samen met de Nederlandse Eefje de Visser ('Onder Ons') en de Vlaamse rapper Baloji ('Niet Te Dichtbij'). Op de plaat staat natuurlijk ook ex-3FM megahit 'Omarm Me', maar je moet niet verwachten dat het hele album zo klinkt. "Wie zich aan meer van hetzelfde verwacht, komt bedrogen uit. We hebben er alles aan gedaan om de voorspellingen én de verwachtingen te overtreffen." vertelde de band aan Metro België.

Liede

Het nieuwe album gaat over de liefde, maar dan vooral over de twijfel en angst voor het onbekende. Gevoelens die vaak samengaan met het concept 'liefde'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

{deezer "https://www.deezer.com/en/album/72290982"}
Ster advertentie
Ster advertentie