3FM nieuws

Madonna zenuwachtig voor Super Bowl

  1. Nieuwschevron right
  2. Madonna zenuwachtig voor Super Bowl

Madonna heeft al heel veel concerten gegeven in haar leven, maar de ze geeft toe dat ze behoorlijk zenuwachtig is voor het aankomende optreden.

Madonna is van plan om haar bijnaam ‘Queen Of Pop’ weer eer aan te gaan doen. Komende zondag (5 februari) is de aftrap van haar muzikale comeback. Ze pakt het gelijk heel groot aan met een optreden tijdens de pauze van de Super Bowl, de finale van de competitie van het American football (NFL).

'It's the most nerve-wracking thing I've ever done'

De Super Bowl is zelfs voor een superster als Madonna een iets om zenuwachtig voor te zijn, vertelt ze aan talkshowhost Jay Leno.

"It's the most nerve-wracking thing I've ever done. The Super Bowl is, like, kind of the holy of holies, it's the sacred show of America. And I have to go on in the middle of that holy of holies and put on the greatest show that was ever been put on before.”

Geen nipplegate 2 voor Madonna

Janet Jackson en Justin Timberlake hadden in 2004 de eer om tijdens de pauze van de Super Bowl-uitzending op het podium te staan. Aan het eind van het optreden, dat live op tv werd uitgezonden, zorgde Janet voor veel opschudding doordat ze een van haar borsten liet zien. Het incident wordt ook wel ‘nipplegate’ genoemd.

Madonna vertelde in het interview met Jay Leno dat ze niet van plan is om een nieuwe nipplegate te veroorzaken. "Well for sure (there will be) no nipples. I wasn't gonna go there. I mean I don't like to repeat myself or do what other people have done before me."

M.I.A., Nicki Ninaj en Madonna

Madonna neemt zondag ook M.I.A. en Nicki Ninaj mee. Dat bevestigde M.I.A. gisteren (31 februari 2012). M.I.A. en Nicki Minaj zijn beide te horen op de nieuwe single van Madonna 'Give Me All Your Luvin'. Dat is de eerste single van het nieuwe studioalbum MDNA van Madonna dat eind maart uitkomt.

Ster advertentie
Ster advertentie