3FM nieuws

Michiel en Roosmarijn sluiten vrede en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Michiel en Roosmarijn sluiten vrede en andere 3FM-hoogtepunten

Check hier het einde van Michiel en Roosmarijns DJ fitty en andere 3FM-hoogtepunten van afgelopen week.

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Einde van de DJ fitty! Michiel vs. Roosmarijn: 4-4

De laatste weken was het in de avond op 3FM een heus slagveld. Smurfen, Gerhardt, Rene Pasetti, kippen en zelfs taart werden in de strijd gegooid! Maar aan alles komt een einde. Michiel en Roosmarijn besloten donderdag 1 november de strijdbijl te begraven...

>> Bekijk hier alle beelden van de DJ fitty tussen Michiel en Roosmarijn

2. Giel belt met Kasper Zoekt een Kamer

Kasper woont in de intercity die tussen Amsterdam en Maastricht rijdt. Toch zou hij liever in een 'gewone' kamer wonen. Daarom zette Kasper woensdag 31 oktober de video-advertentie 'Kasper Zoekt een Kamer' op YouTube. Giel vond de video-advertentie van Kasper zo tof dat hij hem donderdag 1 november opbelde. Heeft Kasper inmiddels een kamer gevonden?

Video-advertentie 'Kasper Zoekt Kamer in Amsterdam'

3. Hahaa! Een liedje op knipperlicht-tempo van Thijs

Timur had zaterdag 27 oktober luisteraar Thijs aan de lijn met een wel heel bijzondere vraag! Thijs was namelijk wanhopig op zoek naar een nummer dat hetzelfde ritme aanhoudt als het knipperlicht-geluid van zijn auto. Timur en Rámon hielpen Thijs uit de brand...

4. 'This Is Halloween' van Only Seven Left

Only Seven Left stond op de avond van Halloween bij Michiel in de studio. De band deed een cover van de soundtrack van de animatiefilm The Nightmare Before Christmas. Freaky!

5. Leo Klokhuis geeft lesje muziekgeschiedenis

Leo Klokhuis geeft in het programma Claudia d'r Op op een kindvriendelijke manier een lesje in muziekgeschiedenis. Deze keer: de mannen die scoorden met de hit 'Ruikt Naar Tienerzweet'.

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Er zijn natuurlijk nog meer hoogtepunten. Wat was jouw mooiste, grappigste, ontroerendste moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie