3FM nieuws

Clipprimeur 'You've Got It' van Valerius

  1. Nieuwschevron right
  2. Clipprimeur 'You've Got It' van Valerius

Ex-Serious Talent Valerius heeft een langverwachte nieuwe single. De track 'You've Got It' ging bij Giel in première en de clipprimeur is te zien op 3FM.nl.

De nieuwe single van Valerius heet 'You've Got It'. Giel heeft de primeur op woensdag 30 mei. En op deze site vind je de official launch van de clip!

Valerius succesvol in binnen- en buitenland

De Amsterdamse band Valerius scoorde in de zomer van 2009 een enorme hit met het nummer "She Doesn't Know". Na drie succesvolle singles, optredens in Nederland, België, Frankrijk, Engeland en een uitverkochte tour door Indonesië, is het tijd voor nieuw werk.

Valerius brengt nieuw album uit

Twee jaar lang sloot Valerius zich letterlijk op in de studio om afscheid te nemen van een turbulent verleden. In die periode wisselde het zoeken naar een nieuwe sound zich af met hectische periodes waarin de band o.a. een nummer 1 hit scoorde in Indonesië. In mei 2012 werpt het continue schrijven en opnemen zijn vruchten af want het nieuwe album is klaar!

Valerius al tweemaal 3FM Serious Talent

Al tweemaal kreeg Valerius het stempel Serious Talent. In 2007 voor het nummer 'Luck'. In 2009 werd de band voor de tweede keer Serious Talent met de single 'She Doesn't Know'. In maart 2010 kwam eindelijk het debuutalbum Valerius uit. Net hiervoor bracht de band de derde single 'Green Light' uit.

Clipprimeur 'You've Got It' van Valerius

En nu hebben ze dus eindelijk weer een nieuwe single! Wat vind jij van 'You've Got It'? Hebben ze het nog steeds?

Ster advertentie
Ster advertentie