3FM nieuws

3FM Presents: extra concert Stromae in de Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents: extra concert Stromae in de Ziggo Dome

Surprise! Stromae geeft een extra concert in Nederland. De Belgische artiest staat vrijdag 21 november nog een keer in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Michiel maakte dinsdag 3 juni bekend dat Stromae dit jaar nóg een keer naar Amsterdam komt voor een optreden. Hij staat vrijdag 21 november opnieuw in de Ziggo Dome. De kaartverkoop gaat vrijdag 6 juni vanaf 10.00 uur van start.

3FM Presents: Stromae in de Ziggo Dome

Paul van Haver, zoals Stromae echt heet, geeft donderdag 20 november al een show in de Ziggo Dome. Gelukkig plakt hij er dus nog een avondje aan vast, want dit concert is al uitverkocht.

Stromae op Pinkpop 2014

Voor november is Stromae ook al in ons land te vinden. Zo kleurt hij maandag 9 juni roze, want dan staat hij van 15.40 tot 16.40 uur op de 3FM Stage van Pinkpop.

Glazen Huis en Heineken Music Hall

Na een uitverkochte clubtour in december en januari én een bezoekje aan het Glazen Huis in Leeuwarden, haalde Stromaes album Racine Carrée de hoogste plaats in de Album Top 100. Daarna stond hij op 2 april nog in een overvolle Heineken Music Hall in Amsterdam. Bekijk hier de foto's van deze show.

Stromae Special in MetMichiel

Fan van Stromae, maar ook benieuw naar zijn achtergrond?

>> Check de Stromae Special van MetMichiel

Ster advertentie
Ster advertentie