3FM nieuws

Eerste track nieuwe album Alicia Keys online

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste track nieuwe album Alicia Keys online

Het vijfde album van Alicia Keys is bijna klaar om uitgebracht te worden. Dat heeft Alicia Keys via haar website bekend gemaakt.

Het vijfde album van Alicia Keys komt er dus aan! Maar aangezien zij ook wel snapt dat iedereen erg benieuwd is naar dit nieuwe album heeft ze alvast de eerste single online gezet. En die kun je hier beluisteren.

'New Day' is een familiefeestje

Het nummer heet 'New Day' en is geproduceerd door niemand minder dan Alicia's echtgenoot Swizz Beatz. In een filmpje op haar website verteld ze: ‘Ik ben nu op het punt gekomen dat ik echt het gevoel heb dat het album er klaar voor is om uitgebracht te worden. Ik heb er zo ongelooflijk veel zin in. Het is net alsof ik een nieuw persoon ben, alles is nieuw. Van het getrouwde leven tot de bevalling van mijn zoon Egypt.

Nieuwe album heet ook New Day?

Wanneer de opvolger van haar album The Element Of Freedom uit 2009 precies uit zal komen is nog niet duidelijk. Het gerucht gaat wel dat het album net als het eerste ook New Day zal gaan heten. Donderdag twitterde de 31-jarige zangeres namelijk: ‘Here’s that first taste of what I was talking about… It’s a ?#AKNewDay!!! Let’s fly!’ Wat vind jij van 'New Day'?

Ster advertentie
Ster advertentie