3FM nieuws

Damiano van Måneskin: "Ik wil Pinkpop eindigen in m'n onderbroek"

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Damiano van Måneskin: "Ik wil Pinkpop eindigen in m'n onderbroek"

Eén van de grote namen dit jaar op de line-up van Pinkpop 2022 is Måneskin. Na het winnen van het Songfestival is het razendsnel gegaan met de Italiaanse band. Met een handjevol singles op zak, zijn ze één van de meeste gewilde festival-acts van deze zomer. 3FM-dj's Herman en Timur spraken ze in de studio vlak voor hun optreden in Landgraaf.

De band is niet alleen voor een optreden op Pinkpop, maar ze doen ook een bijzondere 3FM Backstage voor een paar gelukkige luisteraars. Via de 3FM Telefoon die op het festivalterrein staat, kon je als fan een voicemail van de band ontvangen die je backstage uitnodigde om de band te ontmoeten. Deze beelden komen later online.

Maar vlak voor die 3FM Backstage en hun optreden, spraken Herman en Timur de band in de studio van 3FM.

Optreden in de hitte

Voor iedereen die het nog niet doorhad, het is heet dit jaar op Pinkpop. De temperatuurmeter zegt 35 graden maar de gevoelstemperatuur ligt zo'n tien graden hoger. De band vertelt dat ze al voorzorgsmaatregelen aan het nemen zijn door zoveel mogelijk te hydrateren. Maar frontman Damiano heeft nog een plan: "Ik ben van plan om de show in mijn onderbroek te eindigen, want ik zou niet weten hoe ik het anders moet doen."

Ook verrast de band de laatste luisteraar die nog aan de 3FM Telefoon hing op het terrein. De groep is compleet en 3FM Backstage met Måneskin kan beginnen.

Belofte maakt schuld

En jawel.. Aan het einde van de set van Måneskin, trekt frontman Damiano de kleren uit. Uiteraard gaat dit gepaard met gejoel, gegil, en open monden. Vlak hierna werden meerdere vrouwelijke fans het podium opgetrokken, maar: niet aan Damiano zitten!

Check hier hoe dat eraan toeging:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Krijg je niet genoeg van Måneskin?

Dat snappen we bij 3FM natuurlijk compleet. Check dan hieronder de 3FM Exclusive die we vorig jaar voor een groep luisteraars organiseerden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie