3FM nieuws

Doe Maar hoofdact Symphonica In Rosso

  1. Nieuwschevron right
  2. Doe Maar hoofdact Symphonica In Rosso

De hoofdact van de zevende Symphonica In Rosse in 2012 is Doe Maar, dat heeft concertorganisatie Mojo bekend gemaakt.

De headliner van de volgende editie van Symphonica In Rossi is bekend; Na eerdere headliners als Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross, Sting en Nick & Simon is het de beurt aan Doe Maar.

Doe Maar speelt hits met orkest

De vier heren spelen op 17 oktober 2012 in het Gelredome in Arnhem, samen met het veertigkopige symphonische orkest van Guido’s Orchestra, hun grootste hits.

Doe Maar heeft heel wat hits gescoord, zoals 'Belle Helena', ‘Doris Day’, ‘Is Dit Alles’, ‘De Bom’, ‘1 Nacht Alleen’, ‘Pa’ en - voor die tijd - shockerende nummers als ‘Nederwiet’, ‘Je Loopt Je Lul Achterna’ en ‘Heroïne (Godverdomme)’.

“We hebben lang gewacht totdat er iemand langskwam met een goed idee."

Doe Maar was in de jaren ‘80 ongekend populair en is nog steeds erg geliefd, blijkt uit de massale opkomst bij de optredens die ze heel af en toen nog geven. De band over dit bijzondere concert: “We hebben lang gewacht totdat er iemand langskwam met een goed idee. Dit is natuurlijk een schitterende gelegenheid om weer eens samen op het podium te staan. En dit keer dan ook nog eens met een groot orkest.”

Symphonica In Rosse 2012: Doe Maar

Woensdag 17 oktober 2012
GelreDome - Arnhem
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start vrijdag 18 november om 10.00 uur. Meer info vind je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie