3FM nieuws

Amsterdam Dance Event gaat overdag toch door in aangepaste vorm

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Amsterdam Dance Event gaat overdag toch door in aangepaste vorm

Het Amsterdam Dance Event gaat door dit jaar, ondanks de lastige versoepelingen die het kabinet dinsdagavond bekend maakte.

De maatregelen, zoals: de sluiting van de discotheken om middernacht en een capaciteit van maximaal 75 procent weerhoudt het festival niet om het alsnog door te laten gaan.De nieuwe maatregelen zijn niet de makkelijkste, maar volgens de organisatie hoeft geen belemmering te zijn voor een sterk en veilig ADE binnen de nu geldende coronaregels, melden directeuren Jan-Willem van de Ven en Meindert Kennis in een persbericht.

ADE vindt plaats van 13 tot en met 17 oktober. De komende dagen gaat de organisatie samen met de gemeente Amsterdam kijken wat de maatregelen betekenen voor het organiseren voor elk type evenement. De verplichte sluitingstijd tussen 00.00 en 06.00 uur moet de organisatie kijken naar andere tijdstippen voor de dansfeesten.

De directie voelt zich enorm gesteund door de positieve energie die het nachtleven toont: "Direct na de persconferentie zijn wij overladen met berichten van organisatoren die alles op alles willen zetten om hun programma door te laten gaan binnen de huidige coronamaatregelen." Volgens de organisatie van ADE blijft er ‘ruim voldoende' over om een geweldig Amsterdam Dance Event neer te zetten: "Het doet ons ondanks de beperkingen goed dat ADE op deze manier nog deze hele sector kan helpen ondersteunen"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie