3FM nieuws

Pete Philly en Perquisite ruziënd uit elkaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Pete Philly en Perquisite ruziënd uit elkaar
Vlak voordat het doek valt voor Pete Philly & Perquisite komt naar buiten dat de heren regelmatig met elkaar overhoop liggen.
In het ochtendprogramma van Giel kwam aan het licht dat zijn gasten, Pete Philly & Perquisite, regelmatig aan het ruziën zijn. Dit gekibbel kwam vaak door de verschillen over muziek tussen de twee en is weleens geëindigd in een behoorlijke mep tegen de muur. Dit betekent overigens niet dat ze elkaar haten.

Niet alle creativiteit kwijt

Artistiek verschillen Pete en Perq nogal van mening en dat zorgde er uiteindelijk voor dat de heren – in vrede, we kunnen het niet genoeg benadrukken – uit elkaar gaan. ‘Soms is het moeilijk elkaar te snappen,’ vertelt Pete. De breuk was ook zijn idee, want hij kon niet meer al zijn creativiteit kwijt in het duo.

Wat gaan ze nu doen?

Perquisite blijft wel in de lijn van PP&P zijn beats maken. Hij produceerde onder meer een de soundtrack voor de film Carmen Van Het Noorden dat op 29 september uitkomt. Maar Pete wil wel echt een andere kant op. Hij is nu in zijn eentje bezig. De eerste wapenfeiten komen 2010.

>> Lees meer over Pete & Perq

Ster advertentie
Ster advertentie