3FM nieuws

Ilse DeLange ontvangt platina plaat

  1. Nieuwschevron right
  2. Ilse DeLange ontvangt platina plaat
Ilse DeLane heeft een platina plaat ontvangen voor haar album Incredible. Ze kreeg de onderscheiding tijdens RTL Boulevard."Supergeweldig hé!", reageerde de Arnhemse maandagavond toen ze de platina plaat kreeg voor Incredible.

Studioalbum nummer zes
Incredible
is studioalbum nummer zes van Ilse. De plaat kwam eind oktober uit.

Concert
De zangeres maakte ook bekend dat ze op 21 maart een concert geeft in Ahoy Rotterdam. De kaarten zijn te koop vanaf aanstaande zaterdag.

"De tijd is rijp voor mij om in Ahoy te staan. Eerder was ik daar te onzeker voor, ik voelde me altijd een beetje geïntimideerd door zo'n grote zaal. Maar ik merk nu dat ik opener ben", aldus de zangeres. Of er gasten langskomen, kan Ilse nog niet zeggen.

Verenigde Staten
De ambitieuze zangeres kijkt nog steeds over de grens. "Ik heb het gevoel dat ik echt kan doorbreken in bijvoorbeeld de Verenigde Staten, begin volgend jaar gaan we weer met verschillende mensen praten."

Perez Hilton
De eerste stap is al gezet toen de beroemde blogger Perez Hilton een videoclip van Ilse op zijn website zette. "Ik hoop dat het lukt, maar het is niet zo dat mijn geluk er vanaf hangt. Het is al geweldig wat ik nu allemaal doe."
Ster advertentie
Ster advertentie