3FM nieuws

John C Fraser bij Michiel!

  1. Nieuwschevron right
  2. John C Fraser bij Michiel!


John C Fraser kwam de woensdag langs bij Michiel in de ochtend en had het over... blokfluiten.

John C Fraser is de alias voor de Nederlandse singer/songwriter Frank van den Ende. Na enkele jaren met de band Monsieur Cannibale verschillende podia te hebben bespeeld, kiest Frank voor zijn ware passie: de singer/songwriter muziek.

John C Fraser

Geïnspireerd door acts als Damien Rice, Ryan Adams en Jeff Buckley pakt Frank zijn gitaar en schrijft binnen enkele weken genoeg materiaal om het podium op te klimmen. Na diverse try out optredens besluit Frank de naam John C Fraser aan te nemen. De naam geeft een hint waar de muziek voor staat: Internationaal klinkende pop/rock muziek in een singer/songwriter jasje. In september 2009 wordt de debuutsingle 'The Odd One Out' uitgebracht.

Meester Frank

Maar da's niet alles waar Frank zich mee bezig houdt. In het dagelijks leven is hij namelijk docent muziek op een middelbare school. Daar is wat veranderd! Vroegah... kwam je niet verder dan met een knoop in je buik voor de klas blokfluiten, maar tegenwoordig staat er dus een toekomstige rock 'n roll-legende voor de klas!

Op Europese tour

Want het gaat lekker met John C Fraser. De SMS'ers waren enthousiast en binnenkort tourt hij Europa door. Zonder blokfluit, maar met gitaar klimt hij solo op podia in Barcelona, Londen, Duitsland en misschien ook Denemarken.

Check it Out!

Hij was al op bezoek bij Gerard bij de Freaknacht en woensdagochtend dus bij Michiel, die meester Frank vakkundig de gang op stuurde voor een optreden en zomercover!


Ster advertentie
Ster advertentie