3FM nieuws

BuzZ kiest leraar van het jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. BuzZ kiest leraar van het jaar
Tien docenten strijden vrijdag 14 mei op Radio 1, 2, 3 en 747 AM om de titel Docent 2004. Vrijdagavond hoor je tussen 19 en 20 uur de ontknoping met {l}Marc de Hond{/l} in een speciale editie van BuZz. De finale is vanavond te horen in de programma’s Plein Publiek (747 AM), 1opdeMiddag (Radio1), Knooppunt Kranenbarg (Radio2) en BuZz (3FM) afvalrondes en wordt aandacht besteed aan onderwijs. Hamvraag is daarbij: wat is een goede docent? Gedurende de dag worden docenten en leerlingen begeleid door acteur Raymi Sambo, onder meer bekend van de film en tv-serie All Stars. Hamvraag is daarbij: wat is een goede docent? Gedurende de dag worden docenten en leerlingen begeleid door acteur Raymi Sambo, onder meer bekend van de film en tv-serie All Stars.

De afgelopen weken hebben ruim 18.000 leerlingen zo’n 1500 leraren van middelbare scholen opgegeven voor de verkiezing van Docent 2004. De verkiezing is een gezamenlijk initiatief van Scholieren.com en NCRV’s BuZz op 3 FM. Scholieren.com is met ruim 50.000 unieke bezoekers per dag één van de grootste Nederlandse websites met informatie en entertainment voor scholieren.

De docent met de meeste stemmen in één bepaalde week werd wekelijks bij NCRV’s BuZz op 3FM aan de tand gevoeld. Hij of zij moest eerlijk antwoord geven op vragen als ,,Maak je ieder jaar dezelfde grapjes voor de klas?’’en ,,Heb je wel eens op het punt gestaan om in huilen uit te barsten?’’ Inmiddels hebben tien docenten de strijd overleefd. Zij leggen op vrijdag 14 mei een aantal testen af. Uiteindelijk komen twee finalisten tegen elkaar uit in een speciale uitzending van BuZz op 3FM tussen 19.00 en 20.00 uur.

De Docent 2004 wint een grote wisselbeker en een iPod mp3 speler en zijn/haar mentorklas wint een gratis optreden naar keuze in Tivoli. BuZz wordt gepresenteerd door {l}Marc de Hond{/l} en is te beluisteren zondag van 18.00 tot 20.00 op Radio 3FM en via www.buzz.nl
Ster advertentie
Ster advertentie