3FM nieuws

Krystl live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Krystl live bij Giel

Krystl was vrijdagmorgen 5 april te gast bij Giel en speelde haar nieuwe single 'Circles' live.

Singer-songwriter Krystl Pullens kwam op het conservatorium van Rotterdam terecht toen ze meeging om te helpen bij de auditie van iemand anders. De zangdocente daar was zo enthousiast dat ze vroeg of Krystl er niet wilde komen studeren. Krystl begon in Rotterdam en studeerde af aan het conservatorium in Enschede.

Platencontract voor Krystl

Met haar band L.I.N.E. kreeg Krystl een platencontract aangeboden, maar de deal ging op het laatste moment niet door omdat de band besloot uit elkaar te gaan. Krystl sleepte het contract toen in haar eentje binnen en bracht haar eerste single 'Golden Days' uit, gevolgd door het debuutalbum Rolling.

Krystl live bij Giel

Krystl heeft een nieuwe single en kwam die vrijdagmorgen 5 april live op De Speelplaats ten gehore brengen. 'Circles' kwam diezelfde dag officieel uit, maar Gerard primeurde het nummer dinsdag 2 april al in zijn uitzending. Krystl deed ook een cover uit de Mega Top 50. Ze was de eerste die voor 'Blurred Lines' van Robin Thicke, T.I. en Pharrell ging. Met haar eigen T.I. zette ze een vette versie neer! Beelden volgen zo snel mogelijk. Bekijk hieronder alvast een voorproefje van de videoclip voor 'Circles'.

Krystl - 'Circles'

Krystl - 'You Don't Need To Save Me'

Krystl covert 'Blurred Lines'

Ster advertentie
Ster advertentie