3FM nieuws

Beyoncé en Jay-Z slaan terug in de roddelstrijd tijdens MTV VMA

  1. Nieuwschevron right
  2. Beyoncé en Jay-Z slaan terug in de roddelstrijd tijdens MTV VMA

Tijdens de uitreiking van de MTV VMA rekenden Beyoncé en haar man Jay-Z af met de roddels over hun huwelijkscrisis.

Ondanks alle geruchten over een huwelijkscrisis tussen Jay-Z en Beyoncé, stond het stel maandagnacht 24 augustus eensgezind op het podium.

Huwelijkscrisis bij Jay-Z en Beyoncé?

Nieuws- en roddelbladen smulden afgelopen maanden van een mogelijke relatiecrisis tussen Beyoncé en Jay-Z. Het stel zou niet meer door een deur kunnen, Beyoncé zou een relatie met president Obama hebben en de ruzie tussen Jay-Z en Solange Knowles gooide behoorlijk wat olie op het vuur.

Jay-Z en dochtertje Blue Ivy reiken prijs uit

De geruchten werden door de moeder van Beyoncé al ontkracht voorafgaand aan de VMA. Jay-Z besloot ook met de roddels af te rekenen. Hij reikte de Video Vanguard Award aan zijn vrouw uit en nam daarbij hun dochtertje Blue Ivy mee. Een unieke actie, want het stel houdt Blue Ivy normaal gesproken zoveel mogelijk uit de pers. Beyoncé nam de prijs huilend in ontvangst. Ze kuste haar dochtertje en haar man Jay-Z uitgebreid. Het stel stond eensgezind op het podium.

Beyoncé neemt de Video Vanguard Award in ontvangst

Beyoncé op de MTV VMA

Beyoncé was sowieso all over the place tijdens de MTV Video Music Awards. Ze speelde een medley van een kwartier, waarin bijna haar complete nieuwe album voorbij kwam. Na die show kreeg ze de Video Vanguard Award uitgereikt. De award is een soort oeuvre-prijs voor artiesten die een belangrijke bijdrage aan de popcultuur geleverd hebben. De andere hoogtepunten van de MTV VMA vind je hier.

Beyonce speelt een medley van haar nieuwste album

Ster advertentie
Ster advertentie