3FM nieuws

Sumera tekent bij Warner Music Benelux

  1. Nieuwschevron right
  2. Sumera tekent bij Warner Music Benelux

3FM Serious Talent Sumera gaat de grens over! Binnenkort komt haar debuutalbum uit waarvan de eerste single 'Wolf' hier te beluisteren is.

Onlangs tekende de zangeres bij het wereldberoemde platenlabel Parlophone. “Na de release van mijn eerste EP die wij in eigen beheer uitbrachten, is het geweldig om nu een compleet team achter me te hebben dat zo in mij gelooft. Het voelt erg goed!”, aldus Sumera.

Crossing borders

Warner Music Duitsland is de eerste buiten de Nederlandse landsgrenzen die Sumera omarmt. Haar nieuwe werk komt tegelijk in Nederland en Duitsland uit.

Eigenzinnige electropop met internationale allure

Sumera’s verfijnde mix van pakkende pop en duistere electro is een volkomen eigen geluid met internationale allure. Op dit moment legt ze de laatste hand aan haar eerste album.

Daarvoor schreef Sumera samen met o.a. schrijver/producer Dimitri Tikovoí (o.a. Mikky Ekko, Sophie Ellis-Bextor, Paloma Faith). De twee werkten in Londen aan meer songs voor haar debuut.

Videoclip voor single Wolf

Voor haar debuutalbum heeft Sumera een aantal videoclips opgenomen. 'Wolf' is de eerste clip in de videoreeks die zij van plan is om uit te brengen. Check die hieronder!

3FM Serious Talent

In Berlijn werkte Sumera samen met producer Rutger Hoedemaekers (Bart Constant), met wie zij ook haar eerste single 'Bright Lies' maakte. Met deze track werd ze in 2012 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en trad ze o.a. op in DWDD en als voorprogramma van Marina and the Diamonds.

>> Volg Sumera ook op Facebook

Ster advertentie
Ster advertentie