3FM nieuws

Concert Maroon 5 half jaar uitgesteld

  1. Nieuwschevron right
  2. Concert Maroon 5 half jaar uitgesteld

Het concert van Maroon 5 op 3 juli in de Ziggo Dome is door onvoorziene problemen in het tourschema verplaatst naar 20 januari 2014.

Maroon 5 stelt de hele aankomende Europese tour uit door deze onvoorziene problemen. Het concert van 3 juli in de Amsterdamse Ziggo Dome wordt daarom een half jaar uitgesteld en vindt dan plaats op 20 januari.

"We are truly sorry for any inconvenience we have caused our fans and promise that when we come over in January we will put on a show to remember! We can’t wait to play Amsterdam again," aldus Adam Levine.

Gekochte kaartjes Maroon 5 concert blijven gewoon geldig

Geen nood als je al een kaartje gekocht hebt want de gekochte kaarten blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum. Mocht je al plannen hebben op 20 januari dan bestaat er de mogelijkheid om de kaarten te retourneren.

Robin Thicke in voorprogramma Maroon 5

Neon Trees zou op 3 juli in het voorprogramma staan van Maroon 5, maar zij kunnen er op 20 januari niet bij zijn en daarom heeft Maroon 5 een nieuw voorprogramma geregeld. Niemand minder dan Robin 'Blurred Lines' Thicke is die dag hun support act!

Ster advertentie
Ster advertentie