3FM nieuws

Coen is de beste bandmanager

  1. Nieuwschevron right
  2. Coen is de beste bandmanager


Jij bepaalde wie de beste bandmanager is, Coen of Sander! Er is gestemd, het volk heeft gesproken: Coen is de beste bandmanager.

Na weken van strijd, bloed, zweet, tranen, muziek, foto's, televisie, pers, covers en managen of hun leven ervan afhing is daar echt de ontknoping van het bandmanagement. De laatste opdracht was out of their hands, want de luisteraar bepaalde wie de betere manager was.

Votes, please

Het is gewaagd hoor, de uitslag van een zaak van levensbelang in de handen van iemand anders leggen, maar Coen en Sander keken het gevaar gewoon recht in de ogen! Het ging er om wie de beste manager is van de twee bezige bijtjes en jij mocht stemmen op de betere helft van dit duo.

Coen wint!

Een hele ochtend lang heeft de diensdoende redacteur van de Coen en Sander Show de digitale stembiljetten tegen het licht gehouden en één voor één op een stapel gelegd. Turven tot hij erbij neerviel, maar na lang zwoegen was daar toch echt de uitslag: Coen heeft Only Seven Left de afgelopen weken het beste gemanaged. De indrukwekkende comeback van Sander mocht nét niet baten. Gefeliciteerd Coen en dat op je verjaardag!

>> Naar de site van de Coen en Sander Show

>> Lees meer over Coen en Sander als bandmanagers

Ster advertentie
Ster advertentie