Naar homepage
3FM nieuws

Zo overleef je een regenachtige Koningsdag

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo overleef je een regenachtige Koningsdag

Eén van de mooiste dagen uit het jaar dreigt keihard in het water te vallen... Koningsdag! Waar vorige week de blaren nog op onze neus stonden van de eerste zon tijdens Pasen, wordt het vandaag verzuipen. Dat betekent oranje poncho's in plaats van kekke jurkjes of blousejes, bier gemend met regenwater en vroeg afnokken. Maar gelukkig is hier 3FM to the rescue, want wij hebben een aantal oplossingen voor je.

Kleding

Allemaal leuk en aardig dat sexy jurkje of die grappige korte broek maar NEE! Het kan gewoon niet, want het wordt fucking koud en fucking regenachtig. Maar geen zorgen, want als er iets hip is (of eigenlijk twee festivalseizoenen geleden was, maar je komt er nog steeds mee weg) zijn het leuke regenjassen in kekke kleurtjes. En ja ze komen ook in oranje!

Drinken

Laten we eerlijk zijn... Als we ergens een hekel aan hebben is het bier aangelegd met water. Dus óf je moet je bier vanuit een gesloten koffiebeker drinken óf bier opgeven en voor de umlauts gaan: glühwein en jägermeister. Houdt je lekker warm!

Eten

Je moet wel extra eten als het koud is, want je moet jezelf warm kunnen houden. En fuck tompoucen, die krengen zijn veel te koud. Neem gewoon een schaal warme partysnacks!

Binnen of buiten?

Koningsdag vier je buiten, maar laten we eerlijk zijn... Daar heeft niemand morgen zin in. Dus gooi je voordeur open en nodig de hele buurt bij je binnen uit. In de woonkamer kunnen je vrienden je zoldertroep kopen en een keer grabbelen, in de keuken is de bar en boven in je bad kunnen ze varen op de badkamergrachten als nooit tevoren.

Allerlaatste top tip

Beste. Tip. Ooit. Blijf gewoon lekker thuis en wacht tot het zonnetje eindelijk weer gaat schijnen. Er staan nog zat andere feestjes op de planning de komende maanden!

Ster advertentie
Ster advertentie