3FM nieuws

Oud 3FM-dj Marc de Hond (42) overleden

foto: ANP Kippa: Robin van Lonkhuijsen
  1. Nieuwschevron right
  2. Oud 3FM-dj Marc de Hond (42) overleden
Oud 3FM-dj Marc de Hond is op 42-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Tussen 1999 en 2006 was Marc de Hond ook te horen bij 3FM en maakte hij programma's in het weekend en in de nacht.
In 2002 belandde Marc in een rolstoel nadat een zenuw bekneld raakte toen hij werd geopereerd aan een tumor in zijn ruggenmerg. Naast het presenteren was Marc ook actief in de sport. Zo speelde hij rolstoelbasketbal in de Nederlandse Eredivisie en gaf hij voor NOS commentaar tijdens de Paralympische Spelen. Dat waren niet de enige bezigheden van hem, hij hield zich ook nog bezig met het maken van theatervoorstellingen, documentaires en het schrijven van boeken. In 2018 werd blaaskanker bij hem geconstateerd waardoor hij alles moest cancelen.

"Marc was een geweldige zoon"

"Marc was een heel bijzondere man en een geweldige zoon" zegt opiniepeiler Maurice de Hond in een reactie op het overlijden van zijn zoon. "Ook in zijn laatste maanden was hij dezelfde Marc", stelt De Hond. "Een grote steun voor ons allemaal. Dat zal ons, zijn ideale partner Remona en zijn kinderen, helpen dit grote verlies te verwerken."

Ster advertentie
Ster advertentie