3FM nieuws

Serious Talent Studenten Contest

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talent Studenten Contest

Is jouw bandje de beste Nederlandstalige studentenband van het land? Ja? Bewijs maar! Doe mee met de Serious Talent Studenten Contest.

Bal11 is het nieuwe, grootste studentengala van Nederland in Ahoy. 10.000 Studenten die in jasje dasje of galajurk op 19 mei naar Rotterdam tijgen om te laten zien waarom de studententijd de leukste tijd ever is. En jij kunt daar met je band strijden voor de titel van beste studentenband van het jaar. Mits je Nederlandstalige muziek maakt, want dat is een voorwaarde.

Serious Talent Studenten Contest

Naast zooien, vrouwen douwen, biertjes drinken en studeren zijn er ook studenten die muziek maken. En zelfs studenten die goede muziek maken. En daar zijn we naar op zoek. De winnaar van deze Serious Talent contest- alleen toegankelijk dus voor studenten- dingt op 19 mei mee naar de titel van Beste studentenband van het jaar. OP BAL11. Dat is dus optreden voor 10.000 studenten. Hopsetee, meteen een flinke bups fans. En je staat in de mooie line up van ondermeer Guus Meeuwis, Wolter Kroes en Serious Talent Krystl. Dat is ook niet mis.

Doe mee

Hoe doe je dit? Easy does it. Stuur jouw beste liedje op via ongekendtalent.nl een en hoogstbekwame jury kiest het beste liedje en vergeeft de golden ticket voor Bal11.

Daar speel je drie liedjes van jezelf en strijd je tegen twee andere bandjes, de winnaars van het AHC Songfestival en het Intercorporaal Songfestival. Wie weet word jij met je band de beste studentenband van het jaar!

Voorwaarden:

- De band moet geheel uit studenten bestaan.
- Het repetoire moet Nederlands zijn.

>> Doe mee

Ster advertentie
Ster advertentie