3FM nieuws

dEUS vol trots live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. dEUS vol trots live bij Giel

dEUS bracht in september het nieuwe album uit en gaat in het najaar uitgebreid touren door Europa. De band speelde woensdag live bij Giel.

dEUS is terug! De Antwerpse rockband, die ondanks vele bezettingswisselingen al ruim 20 jaar sterk staat, bracht in september 2011 het nieuwe album Keep You Close uit. Met de eerste single 'Ghost' scoort de band meteen een mooie radiohit.

dEUS met 'Ghost' live bij Giel

Giel had een warm welkom voor de Belgen: 'Ik dacht dat dEUS over was!' Maar dat was voor hij de nieuwe plaat hoorde. Giel draait 'Ghost 'de tweede single van het album al geruime tijd en is er weg van. De band is trots op het hele album, elke track voelt als een kindje en daarom is er geen lievelings. 'Second Nature' was wel een zorgenkindje.

Bij Giel op De Speelplaats spelen de mannen 'Ghost' live:

Uitverkocht

dEUS speelt al sinds september de nieuwe nummers. De mannen herontdekken hierdoor ook oude nummers die bij het nieuwe repetoire passen. Dat wil je horen! Helaas is het concert in Utrecht vanavond uitverkocht. Geruchten doen de ronde dat de band na afloop in de Ekko aan de bar hangt.

dEUS covert 'Man Down' van Rihanna

Ook knalt de band er nog even een geweldige Mega Top 50 cover uit:

Ster advertentie
Ster advertentie