3FM nieuws

Taalkoning Faberyayo maakt pizzasong

  1. Nieuwschevron right
  2. Taalkoning Faberyayo maakt pizzasong

Faberyayo maakt zich sterk voor de pizza! Hij trekt opnieuw zijn woordenboekje uit de kast en beschrijft zijn liefde voor het stukje deeg.

Alleen Faberyayo krijgt het voor elkaar om een sensationeel liedje te schrijven over een simpele pizza. Hij tovert een stukje deeg met een laag tomatensaus en kaas om in een majestueuze delicatesse, iets 'sensationalistic'! Check de video hier.

Pizzalig, buikverwenning en vouwlumineus

Faberyayo zet zijn verbale taalkunsten in voor een grote pizzagigant. Het lied heet 'One Sentence Serenade' en bestaat uit een repertoire aan woorden die zijn liefde voor het Italiaanse gerecht beschrijven. En dat doet hij zeer overtuigend! Je krijgt er haast trek van...

Afstuderen op de teksten van DJVT

De Jeugd van Tegenwoordig schoof maandag 16 januari 2012 aan in De Wereld Draait Door omdat ze de Popprijs (2011) hadden gewonnen. Volgens de jury weet de band zich steeds te vernieuwen met hun "Platte grappen in diepere gedachten." Want nee, de songteksten van De Jeugd bestaan niet uit wartaal. En dat heeft Annabal Blaauw bewezen. Zij schreef haar scriptie over de teksten van De Jeugd. Check de aflevering van DWDD hieronder.

De Jeugd van Tegenwoordig bij De Wereld Draait Door

Ster advertentie
Ster advertentie