3FM nieuws

Vader Jackson wil deel erfenis

  1. Nieuwschevron right
  2. Vader Jackson wil deel erfenis
De vader van Michael Jackson wil een deel uit de erfenis van zijn zoon. Daarvoor heeft hij een verzoek gedaan boij de rechtbank.De vader van Michael Jackson, Joe Jackson, heeft de rechtbank verzocht een deel van de erfenis van zijn zoon als uitkering aan hem uit te betalen. Volgens Pa Jackson onderhield zijn zoon hem jarenlang, maar krijgt hij nu niets meer.

Vader Jackson kreeg geld via moeder Katherine

De 81-jarige Joe Jackson zegt dat hij al jaren indirect gesteund werd door Michael via diens moeder Katherine. Moeder kreeg na de dood van Michael - en toen de betaling via Michael stopte - wel een uitkering via de rechtbank. Joe Jackson zegt dat hij 20.000 dollar per maand uitgeeft, terwijl hij maar 1700 dollar aan uitkering ontvangt.

Michael postuum 100 miljoen rijker

Door de kaskraker This is It en de explosieve stijging van de verkoop van zijn albums is het vermogen van Michael Jackson met 100 miljoen dollar gestegen. Vader Jackson krijgt daar niks van, omdat hij niet in de erfenis zou staan - Michael liet zijn vermogen na aan zijn drie kinderen, zijn moeder en een aantal goede doelen.
Ster advertentie
Ster advertentie