3FM nieuws

Vier nieuwe bands dragen de titel Serious Talent

  1. Nieuwschevron right
  2. Vier nieuwe bands dragen de titel Serious Talent

Douwe Bob, The Elementary Penguins, Nina June en Soul Sister Dance Revolution. Dat zijn per 30 september 2012 de actuele Serious Talent acts.

In de zondagavondshow van Barend en Wijnand zijn vier nieuwe Serious Talents bekendgemaakt: The Elementary Penguins, Nina June, Soul Sister Dance Revolution en ook Douwe Bob.

Douwe Bob - 'Multicoloured Angels'

Douwe Bob mag dubbele felicitaties in ontvangst nemen, want hij heeft deze week ook de 3FM Megahit te pakken voor zijn De Beste Singer Songwriter-ode-aan-zijn-vader 'Multicoloured Angel'.
>> Meer over Douwe Bob

The Elementary Penguins - 'Everybody Knows My Name Especially On The Dancefloor'

Er waren eens roadies van Go Back To The Zoo en Tim Knol die een band wilden beginnen... En zo geschiedde. En ze schopten het ookk nog eens tot Serious Talent! Dat moet wel wat zijn dus...
>> Lees meer en luister

Nina June - 'Little Planet I'

Deze dame is al een tijdje actief in de vaderlandse muziekscene. In 2008 bracht ze haar debuutalbum al uit. En ze deed de support tijdens de tour van Lior. En met haar song 'Little Planet I' mag ze per heden ook het stempel Serious Talent dragen.
>> Luister naar 'Little Planet I'

Soul Sister Dance Revolution - 'Hold the Line'

Het heeft he-le-maal niks met Toto's 'Hold the line' te maken. SSDR maakt vuige funky dance rock met een ontzettende bak energie.
>> Beluister Hold the Line

Ster advertentie
Ster advertentie