3FM nieuws

Ren Harvieu zong betoverend bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Ren Harvieu zong betoverend bij Giel

De 21-jarige Britse Ren Harvieu bezorgde Giel maandag een hemelse ochtend.

De Britse zangeres haalde in het voorjaar van 2012 het prestigieuze BBC 'Sounds Of 2012' lijstje. Haar debuutalbum Through The Night verscheen een paar maanden later.

Gebroken rug

Paul koos een paar weken geleden voor het nummer 'Through The Night' van Ren Harvieu. Paul: "Ze is nog maar 21, maar het scheelde niet zoveel of haar carrière was heel slecht gestart. Vorig jaar sprong een vriend van haar over een heg, zij stond erachter, hij lande op haar en zij brak haar rug. Ze heeft veel tijd nodig gehad om te revalideren, maar het gaat inmiddels weer goed met deze dame zodat ik je gelukkig haar single kan tonen en laten horen. Het doet een beetje denken aan Lana del Rey, maar is toch ook wel heel eigen."

Ren Harvieu met 'Open Up Your Arms' bij Giel

Ook bij Giel vertelde Ren over het heftige ongeluk dat haar kijk op het leven heeft veranderd. Zo verwacht ze dat haar tweede album een stukje donkerder klinkt. En al beweerden haar klasgenootjes dat ze niet kan zingen en te verlegen is, de jonge zangeres bevestigde op betoverende wijze bij Giel dat ze sterk ongelijk hebben. Luister naar het indrukwekkende 'Open Up Your Arms':

Ren Harvieu met 'We Found Love'

Voordat ze door Amsterdam gaat rondslenteren, doet Ren op hemelse wijze haar Mega Top 50 cover. Luister naar haar versie van 'We Found Love':

Ster advertentie
Ster advertentie